BOSERÉP

A BOSERÉP Kft. 1999-ben alakult Jászberényben, fő tevékenységi köre építőipari magasépítés. Az indulás óta eltelt közel egy évtizedben mind megbízóink, mind a magunk számára bizonyítottuk azt, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi munkavégzés mellett, megrendelőink elégedettségére.

Cégünk 2006-ban kezdte el kidolgozni az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszert. A rendszer 2008. februárjában bevezetésre került, amivel, biztosítani tudjuk a minőségpolitikai irányelvek betartását. Alapvető üzleti politikánk: megfelelni a kis megrendelésektől a több tízmilliós beruházásoknak egyaránt. Szolgáltatásaink versenyképességének megőrzése érdekében elköteleztük magunkat az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványban megfogalmazott minőségirányítási rendszer bevezetése és tanúsíttatása mellett, mely minőségi munkavégzést garantál ügyfeleink felé.

Szakembereink hosszú évek tapasztalatával erősítik csapatunkat. Ők azok, akik folyamatosan figyelemmel kísérik és segítik fizikai dolgozóink munkáját, szem előtt tartva megrendelőink igényeit. Az irodában dolgozó munkatársaink mindig készek arra, hogy gazdasági területen megválaszolják partnereink kérdéseit.

A kft. tulajdonosai aktívan részt vesznek a cég tevékenységében. Személyes munkavégzésük biztos hátteret szolgáltat a cég hosszú távon való működéséhez, fejlődéséhez, megbízhatóságához. 

Munkáink jelentős hányada a környékbeli vállalatok megrendeléseiből tevődik össze, emellett számos közbeszerzési eljáráson sikeresen vettünk részt. Főként a Jászság területén végzünk építőmesteri munkákat, de a környező megyékben is megfelelő referenciákkal rendelkezünk.

                                                                            Boda László
                                                                             ügyvezető

Építőipari és Kereskedelmi Kft.
Cégünk      
Főoldal      
Szolgáltatások      
Kapcsolat     
Referenciák       
ISO-minősítés       
Cégünk
Főoldal :: Cégünk :: Szolgáltatások :: Kapcsolat :: Referenciák :: ISO-minősítés
Minden jog fenntartva 2008. BOSERÉP Kft. :: webmaster: nnn